Siirry pääsisältöön
Paja

Biisintekotyöpaja

Lauri Schreck

Kuvaus

Tuleeko ensin sanat vai melodia? Voiko sointukierron tai rumpukompin keksiä ensin ja tehdä siihen päälle biisin? Mikä tekee hyvän sanoituksen? Miten tykkäämiäni biisejä on tehty ja tuotettu?

Biisinteko on musiikin säveltämistä, sanoitusten keksimistä ja ideoiden äänittämistä ja muokkaamista. Biisintekotyöpajassa esitellään erilaisia tekniikoita biisien tekemiseen ja luodaan yhteiseen biisiin sanoitus kertosäkeineen ja säkeistöineen sekä kappaleen melodia, soinnut ja soundi. Biisi tuotetaan livenä oppitunnin aikana ja osallistujat saavat sen lopuksi mukaansa. Työpaja tarjoaa myös ideoita musiikkituotantoon ja tutustuttaa ammattilaisten käyttämiin työkaluihin kuten Logic Pro X, erilaiset syntetisaattorit, mikrofonit ja äänenmuokkausohjelmat, kuten Autotune ja Melodyne.

Työpajan vetäjänä toimii multi-instrumentalisti, lauluntekijä ja Sibelius-Akatemian bändipedagogiikan opettaja Lauri Schreck, joka on noussut tunnetuksi huikeilla live-esiintymisillään niin Talent Suomi -ohjelmassa kuin lukuisissa tapahtumissa ympäri Suomea. Omien keikkojensa lisäksi Laurin voi myös bongata useiden Suomen eturivin artistien rinnalta tuomassa oman sähköisen säväyksensä kantele- ja kitaravirtuositeetillaan. Työpaja järjestetään yhteistyössä lukioiden musiikinopetusta kehittävän LUMOKE-hankkeen kanssa. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu pajaan

07.05.2024
  • 13:00 – 13:45 B.112
    15 / 15
    Täynnä
  • 14:00 – 14:45 B.112
    15 / 15
    Täynnä